Robbantás

Lehel utcai robbantás: befejeződött a rendőri akció Ürömön

Véget ért Ürömön az a rendőri akció, amelynek során állampolgári bejelentést ellenőriztek a hétfői Lehel utcai pénzintézeti robbantással összefüggésben. Korábbi hírek szerint a rendőrök több településen is keresték az elkövetőt. A bűncselekményben személyi sérülés nem történt.

2014.01.19 18:27MTI
MTI

Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője elmondta, hogy továbbra is ismeretlen tettes ellen nyomoz a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda. A Pest megyei településen jelentős létszámmal zajlott a tanúkutatás és az adatgyűjtés.

Az ORFK kommunikációs szolgálata szombaton a honlapján azt közölte: több településen keresik a Lehel utcai robbantó nyomait a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozócsoportjának irányításával.

Az ORFK korábbi közlése szerint hétfőn 4 óra 18 perc körül egy XIII. kerületi Lehel utcai pénzintézetnél robbantással elkövetett bűncselekmény történt. Az érintett épületben jelentős anyagi kár keletkezett, a detonáció során többek között két ATM is súlyosan megrongálódott. A bűncselekmény nem emberi élet kioltására vagy személyi sérülés okozására irányult, a robbantásban nem sérült meg senki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.