Helyreigazítás

Gyurcsány pert nyert a Magyar Nemzet ellen

"A fideszes média újabb hazugsága bukott meg a bíróság előtt. Első fokon Gyurcsány Ferenc pert nyert a Magyar Nemzet ellen - ezúttal az állítólagos Soros-támogatás kapcsán." - áll a DK által kiadott sajtóközleményben

2014.01.19 11:42ma.hu
Forrás: MTI

Az első fokú ítélet alapján a bíróság helyreigazításra kötelezi a Magyar Nemzet című napilapot az alábbi szöveggel:

"A 2013. november 4-én megjelent »Soros-milliók a DK-t vezető Gyurcsánynak?« című cikkünkben azt a tényt, hogy a Gyurcsány Ferenc tulajdonában levő Altus Zrt.a tanácsadási tevékenységéből 2010 és 2013 között hozzávetőlegesen bruttó 184 millió Ft árbevételt könyvelhetett el, olyan hamis színben feltüntetve híreszteltük, mintha ez Gyurcsány Ferencet dollármilliókkal gyarapítaná."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.