Az áfacsalásra koncentrál

Vágó Gábor az LMP-ből kilép, de marad a politikánál

"Az Országgyűlés nevű székfoglaló játékban ma az egész politikai kaszt azzal van elfoglalva, hogy jó helyre rakja a valagát, és nem azzal, hogy az adófizetők érdekeit érvényesítse."

2014.01.07 08:46ma.hu
Fotó: MTI

A következő három hónapban minden energiáját az áfacsalási ügy felgöngyölítésére fogja fordítani, majd kilép a pártból - derült ki Vágó Gábor LMP-s képviselő a Vs.hu-nak adott interjújából, amelyet az origo.hu ismertetett. Elmondása szerint maradtak még politikai ambíciói, de pártpolitikán túli eszközökkel akar segítő kezet nyújtani az embereknek.

Vágó azért nem indul a 2014-es választásokon, mert az LMP országos választmánya nem támogatta egyéni jelölését a kiskunhalasi körzetben. A 13 tagú választmányból öten támogatták, a jelöltségéhez viszont hét szavazatra lett volna szüksége.

"Ez nekem igazán nem esett jól. Az Országgyűlés nevű székfoglaló játékban ma az egész politikai kaszt azzal van elfoglalva, hogy jó helyre rakja a valagát, és nem azzal, hogy az adófizetők érdekeit érvényesítse. Most pláne, hogy megfeleződtek a helyek" - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.