West Balkánból Cséry-telep lett

Így mulat a magyar: szemétbomba robbant a Vörösmarty téren - VIDEÓ!

Kétszáztíz köbméter hulladékot takarítottak össze a fővárosban szilveszter után: szemétcunami terítette be a Vörösmarty téret. A Közterület-fenntartó dolgozói reggel hattól délutánig takarítottak a pánikhangulatban mulatók után.

2014.01.02 19:03ma.hu

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) a Facebook-oldalán osztotta meg azt a videót, amelyen jól látható, ahogy a szilveszterezők által hátrahagyott hulladékot takarítják január elsején reggel 6 órától 15 munkagéppel és 550 dolgozóval. A Belvárosban, a Váci utcában, a Kis- és Nagykörúton, valamint Boráros téri, Ferenc körúti, Blaha Lujza téri, Nyugati téri, Kálvin téri, a Deák téri, valamint az Astoriánál lévő aluljáróban és környékükön a munkát kora délutánra fejezték be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.