Hagyományőrzés Tapolcán

Disznótor és tóátúszás

Szőke András irányításával, hat csapat részvételével rendezik meg vasárnap a disznótoros versenyt Tapolcán, a hagyományos szilveszteri tóátúszásra pedig már több mint százan jelentkeztek

2013.12.30 04:30MTI
A tapolcai barlangtó

Gerencsér Barbara rendezvényszervező elmondta: az Év végi malackodást Szőke Andrással és a hat öttagú csapat részvételével vasárnap rendezik meg a Malom-tó partján: lesz kolbásztöltő verseny, színpadi programok, látvány-disznóvágás, malacfuttatás, máglyagyújtás, kora este pedig a könnyűzenei koncert.

Szilveszter napján 11 órától negyedszer szervezik meg a tóúszást, amelyre előzetesen több mint százan regisztráltak. Idén a rendezvény vendége lesz Schirilla György és a háromszoros olimpiai és világbajnok kajakozó, Kammerer Zoltán is - mondta Gerencsér Barbara.

Hozzátette: az úszás előtt négy kilométeres futóversenyt rendeznek egyéni és váltó kategóriában.

Este hét órától utcabál zárja a programot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.