Nem közlekedhetnek Tapolca és Pula között

Nem érdemes teherautóval menni a Művészetek Völgyébe

A rendőrség felhívta a közlekedők figyelmét, hogy tartsák be a megállni tilos jelzéseket - a rendezvény területén kijelölt parkolóhelyek vannak.

2013.07.26 19:37MTI

Nem közlekedhetnek a teherautók Tapolca és Pula között a Művészetek Völgye idején, Kapolcs belterületén pedig megváltozik a forgalmi rend - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-t.

Lassan halad a gépjárműforgalom a 77-es úton, Kapolcs belterületén a Művészetek Völgye rendezvény miatt - közölték.

Augusztus 5-éig Kapolcs több belső útján egyirányú közlekedést vezettek be, a 77-es úton Pula és Tapolca között pedig nem járhatnak a 7,5 tonnánál nagyobb össztömegű tehergépkocsik.

A rendőrség felhívta a közlekedők figyelmét, hogy tartsák be a megállni tilos jelzéseket - a rendezvény területén kijelölt parkolóhelyek vannak. Azt javasolják, hogy aki teheti, kerülje ki az érintett útszakaszt.

A Művészetek Völgye összművészeti fesztivál péntektől Kapolcson, Taliándörögdön, Monostorapátiban és Vigántpetenden várja a látogatókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.