A Város Mindenkié

Fővárosi Közgyűlés - feloszlatják a tüntetést a városházán

Feloszlatja A Város Mindenkié tüntetését a rendőrség a Fővárosi Közgyűlésben, a rendőrök folyamatosan viszik el a földön ülő aktivistákat.

Nézze meg a képeket! képgaléria

2013.11.14 12:21MTI
A galériához KATT a képre!

A civil szervezet már reggel óta demonstrál az ülésteremben a hajléktalanokat egyes közterületekről kitiltó rendelettervezet miatt. Ezzel megakadályozta, hogy a testület elkezdje munkáját, ezért Tarlós István főpolgármester fel is függesztette annak ülését.

Tarlós István röviddel dél előtt közölte: zárt üléssel kezdik meg munkát, ezért előbb a rendészeket, majd a rendőrséget kérte fel munkájuk biztosítására. Mintegy három tucat demonstráló maradt a teremben, őket a rendőrök egyenként, ölben viszik ki a teremből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.