Flashmob

Fővárosi Közgyűlés - Tarlós nem kéri a hatóságok beavatkozását

Nem kéri a hatóságok beavatkozását a főpolgármester amiatt, hogy civilek flashmobbal akadályozták meg a Fővárosi Közgyűlés ülésének megkezdését; a tanácskozást későbbi napszakban kezdik meg.

Nézze meg a képeket! képgaléria

2013.11.14 09:32MTI
A galériához KATT a képre!

Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója a történtek kapcsán közölte: a Város Mindenkié egyesület a főpolgármester és helyettese kivételével a többi választott képviselő elől "agresszívan, fizikailag elzárta az útját annak, hogy elfoglalják helyüket az ülésteremben, ezzel konkrétan megakadályozták a köztestület munkáját".

A főpolgármester az akció miatt felfüggesztette a testület munkáját, a közgyűlést későbbi napszakban kezdik meg. A főpolgármester nem kéri a hatóságok beavatkozását - tudatta a kommunikációs igazgató. A Város Mindenkié mintegy 50 képviselője a hajléktalanokat egyes közterületekről kitiltó rendelettervezet miatt tiltakozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.