Boráros tértől az Árpád hídig

Összevonja a 15-ös, a 115-ös és a 133-as járatot a BKK

Összevonja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a 15-ös, a 115-ös és a 133-as járatot, szombattól 15-ös jelzéssel közlekednek majd a buszok a Boráros térről az Árpád hídi metrómegállóig.

2013.11.07 13:34MTI

A BKK csütörtöki közleménye szerint az északi szakaszon a 15-ös busz útvonala megegyezik a 115-ös és 133-as busz útvonalával: a járat az Árpád hídtól Angyalföld és Vizafogó, Újlipótváros érintésével éri el a Nagykörutat, majd a belvárost. A BKK korábban javaslatot dolgozott ki a járat Gyöngyösi utcai metrómegálló felé való továbbvezetésre, de a lakosok kérésének eleget téve változatlan útvonalon közlekedtetik a járatot.

A Boráros téri végállomást a busz a Kálvin tértől az Üllői út - Kinizsi utca - Közraktár utca útvonalon közelíti meg, mivel a Ráday utca sétálóutcává vált és az önkormányzat kérte, hogy a buszok is kerüljék el.

Az új 15-ös járat munkanapokon a reggeli csúcsidőszakban 10, napközben és a délutáni csúcsban 12, este 20, hétvégén 15-20 percenként indul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.