Igazi baloldali program

Mesterházy: egzisztenciális biztonságot ígér az MSZP választási programja

Az MSZP választási programja igazi baloldali program, amely munkahelyeket és egzisztenciális biztonságot ígér a magyar családoknak.

2013.10.28 19:04MTI

A szocialista párt elnöke szerint a legfontosabb probléma ma Magyarországon, hogy hiányzik az egzisztenciális biztonság, ezért olyan Magyarországot szeretnének, ahol a jólét jellemzi a mindennapokat.

Mesterházy Attila Szombathelyen pártjának két országgyűlési képviselőjelöltjét mutatta be: az 1-es számú, szombathelyi központú választókerületben Nemény Andrást, a párt Vas megyei elnökét, a 2-es számú, sárvári központú választókerületben pedig Fehér Lászlót, Celldömölk polgármesterét (Cselekvő Összefogással Celldömölkért) indítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.