Október 23.

Harrach: 1956 eszméivel szállhatunk csak szembe Rákosi örököseivel

Harrach Péter szerint csak 1956 tiszta forradalmának szellemiségéhez méltón szállhatunk szembe azokkal, akik Rákosi örököseiként viselkednek.

2013.10.23 12:16MTI

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője szerdán Kecskeméten, az október 23-i megemlékezésen több száz ünneplő előtt mondott beszédében kijelentette: amikor 1956-ra emlékezünk, egy tiszta forradalom előtt hajtunk fejet.

Mindeközben azonban vannak "piszkos dolgok" Magyarországon: "Rákosi örököseiként" viselkedő emberek minden eszközt bevetve rágalmaznak, hazudnak és "videókat készítenek". Velük kizárólag az ötvenhatosok szellemiségéhez méltón szállhatunk szembe annak érdekében, hogy élhető világot és tiszta Magyarországot teremtsünk - hangoztatta Harrach Péter.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.