Újabb megállapodások

Újabb három céggel köt stratégiai megállapodást a kormány

Összesen negyven céggel írnak alá hasonló dokumentumot.

2013.10.11 21:20MTI

Újabb három magyarországi nagybefektetővel köt stratégiai megállapodást a kormány: az EGIS Gyógyszergyár Nyrt.-vel, a CG Electric Systems Hungary Zrt.-vel, valamint a Ganz Gépgyár Holding Zrt.-vel.

A kormányhatározat az első két cég esetében a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági ügyekért felelős államtitkárát, míg a harmadiknál a nemzetgazdasági minisztert jogosítja fel a megállapodás aláírására.

A kormány eddig több mint kéttucat, Magyarországon működő, kiterjedt nemzetközi hátterű nagyvállalattal kötött stratégiai megállapodást. A tervek szerint összesen negyven céggel írnak alá hasonló dokumentumot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.