Átcsoportosítás

Csaknem 220 millióból lesz Isztambuli Magyar Intézet

A kormány 219,6 millió forint átcsoportosítását rendelte el az Isztambuli Magyar Intézet létrehozásához a Balassi Intézet javára a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból.

2013.10.09 05:29MTI

Az erről szóló határozat a Magyar Közlöny legújabb számában jelent meg. Az idei költségvetést érintő egyszeri átcsoportosítást azonnali hatállyal kell végrehajtani.

Az összeget elszámolási, a fel nem használt rész tekintetében visszatérítési kötelezettséggel csoportosítják át, ennek határideje 2014. december 31. A határozat rendelkezik arról is, hogy a nemzetgazdasági miniszter 2014-től évi 496,2 millió forint költségvetési támogatás biztosításáról gondoskodjon a Balassi Intézet költségvetésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.