Nem volt szó a szegénységről

Az MSZP szerint a Fidesz nem mondott semmit

Az MSZP szerint a Fidesz szombati kongresszusán felszólaló politikusok nem mondtak semmit Magyarország reményvesztett, millióinak, akik mélyülő szegénységet, napról napra nehezebb mindennapokat élnek át.

2013.09.28 19:04MTI
MTI

Tóbiás József, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese hangsúlyozta: a kongresszuson nem mondtak semmit az 500 ezer éhező gyermekről, a csődben lévő kis és közepes vállalkozásokról, a tömeges elbocsátásokról, az egészségügy kritikus helyzetéről, az oktatási rendszerben keletkezett káoszról, illetve az elmaradt nyugdíjemelésről.

Véleménye szerint lehet, hogy Orbán Viktor és a Fidesz kongresszusán megjelent mintegy 1200 küldött boldog, és úgy gondolja, hogy minden rendben van és rendben is lesz Magyarországon, de a magyar emberek elsöprő többsége nem így érzi.

Tóbiás József szerint "a kongresszusi sikerjelentések azt mutatták meg, hogy Orbán Viktor épített egy, a magyar valóságtól elkülönített szigetet, ahol az övéi az élet napos oldalán állnak".

Szerinte az elhangzottakból is világosan látszik, hogy a Fidesz vezető politikusai egyetlen érdemi gondolatot sem képesek megfogalmazni Magyarország jövőjéről.

Orbán Viktor jövőtlen világképével szemben a magyar családok végre valódi biztonságra, nyugodtabb és tervezhetőbb hétköznapokra vágynak - közölte Tóbiás József.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.