Kormányzati együttműködés

Nyikolaj Fjodorov orosz agrárminiszterrel tárgyalt Orbán Viktor

Az export növelését szolgáló kormányzati együttműködésről tárgyalt az orosz agrárminiszterrel Orbán Viktor miniszterelnök az Országházban.

2013.09.18 09:52MTI
Fotó: MTI

A kormányfő és Nyikolaj Fjodorov orosz mezőgazdasági miniszter további kormányzati együttműködésről állapodott meg az Oroszországba irányuló magyar mezőgazdasági és élelmiszeripari export növelése érdekében - tájékoztatta a megbeszélésről a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Havasi Bertalan hozzátette, hogy az Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin orosz elnök között januárban született megállapodások végrehajtása jó ütemben zajlik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.