"Szánalmas"

MSZP: Orbán Viktor gazdaságpolitikája miatt munkahelyek ezrei szűnnek meg

Munkahelyek ezrei szűnnek meg az MSZP szerint Orbán Viktor gazdaságpolitikája miatt. Így reagált a fideszes Hoppál Péternek a munkahelyvédelmi akció eredményeit ismertető keddi sajtótájékoztatójára az MSZP.

2013.09.17 14:35MTI

A Fidesz szóvivője ezt megelőzően sajtótájékoztatón ismertette, hogy a munkahelyvédelmi akcióval eddig 740 ezer munkahelyet sikerült megvédeni és 65 milliárd forint maradt a vállalkozásoknál.

Török Zsolt szánalmasnak nevezte a Fidesz szóvivőjének "magyarázkodásását", amivel "Orbán Viktor öngólját próbálják meg kivédeni".

Kijelentette, a miniszterelnöknek mennie kell, "hiszen hazudott, amikor egymillió új munkahelyet ígért". Nemhogy egymillió új munkahely nincsen, hanem munkahelyek ezrei szűnnek meg hétről hétre - mondta.

A szocialisták szerint az is rosszabbul él, akinek van munkája, mert nyílik az olló a nettó minimálbér és a létminimum között. Török Zsolt arra is kitért, hogy százezer forintos bruttó kereset nettója 2010-ben 76 ezer forint volt, mára pedig csak 65 ezer 500 forint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.