Együtt-PM

Szemfényvesztés a rezsicsökkentés, jönnek az Orbán-adók?

A rezsiköltségek csökkentése szemfényvesztés, egyszerű átverés, és az alacsony infláció is csak látszat - reagált az Együtt-PM szövetség a fideszes Németh Szilárd szerdai sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

2013.09.11 14:29MTI

A kormánypárti politikus arról beszélt, elsősorban a rezsicsökkentésnek köszönhető a rekordalacsony mértékű infláció.

Bajnai Gordon pártja erre közleményben válaszolt. Véleményük szerint az elmúlt három évben sokkal nagyobb mértékben nőttek a családok terhei, mint amennyit "rezsihazugság címén a jó király nagy kegyesen visszaad".

Az Együtt-PM szerint az alacsony infláció is csak látszat, valóság akkor lenne, ha valódi gazdasági teljesítmény állna mögötte, az energiaszolgáltatók azonban parancsra mérsékelték a fogyasztói árakat.

A rezsicsökkentést hamarosan rezsiadó fogja követni, mert a rossz kormányzás ütötte lyukakat sem a sárgacsekk-adó, sem a telefonadó, sem a kutyaadó nem tudta betömni, újabb és újabb Orbán-adók kivetésére lesz szükség - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.