Válasz az ellenzéknek

KDNP: saját dolgaival sem boldogul a baloldal

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint a csütörtöki "MSZP-Együtt-PM-paktum" is egyértelműen megmutatta, hogy még saját sorait sem tudja rendezni az ellenzék.

2013.08.29 20:04MTI
MTI

A kisebbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy az MSZP és az Együtt-PM csütörtökön megállapodott arról: nem állítanak közös miniszterelnök-jelöltet. A két szervezet közös egyéni jelöltekkel, de külön listán indul a választáson.

A KDNP közölte: az egyéni ambíciók ismét felülírták a tisztességes baloldali szavazók képviseletének optimális lehetőségét.

Miért gondolja Mesterházy Attila és Bajnai Gordon, hogy ha "régi jó haverokként" is képtelenek megállapodni egymással, akkor egyáltalán boldogulnának Magyarország vezetésével?" - tette fel a kérdést a KDNP.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.