Alakul az "új" baloldal

Nem lesz baloldali miniszterelnök-jelölt

Nem csak ebben állapodott meg Bajnai és Mesterházy.

2013.08.29 14:57MTI

Koordinált egyénijelölt-állításban állapodott meg az MSZP és az Együtt-PM szövetség csütörtökön. A két párt külön listát állít a választásokon.

A 106 egyéni választókerületből 75-ben a szocialista párt, 31-ben az Együtt-PM állít jelöltet a jövő évi választásokon a két fél csütörtökön kötött megállapodása szerint - jelentette be Mesterházy Attila MSZP-elnök. Az egyezség szerint az Együtt-PM-nek jutó 31 körzetből hét budapesti, így a II., az V., a VII., a XII., a XVI., a XXI. és a XXII. kerület, valamint köztük van az egyik miskolci, debreceni, szegedi, győri és kaposvári körzet is.

Nem nevez meg közös miniszterelnök-jelöltet az MSZP és az Együtt-PM szövetség. Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője csütörtökön azt mondta újságíróknak: ellenzéki győzelem esetén így az lesz a kormányfő, aki a legtöbb szavazatot szerző párt listáját vezette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.