Bejelentés

Ellenzéki egyeztetés: a tárgyalások folytatásáról döntött az MSZP elnöksége

Az MSZP elnöksége szerda este Mesterházy Attila pártelnök javaslatára úgy döntött, hogy a szocialisták folytatják a tárgyalásokat a Bajnai Gordon vezette Együtt-PM szövetséggel.

2013.08.28 20:00MTI

Az elnökség arra is felhatalmazást adott, hogy a szocialisták kezdjenek tárgyalásokat a demokratikus ellenzék többi pártjával az együttműködésről.

Ezt Mesterházy Attila, a párt elnöke jelentette be újságíróknak, közölve, azt javasolják, hogy a tárgyalások két napon belül folytatódjanak.

Megerősítette, nem fordulhat elő, hogy a 106 egyéni választókerületben egymás ellen induljanak baloldali ellenzéki jelöltek. A pártelnök hozzátette: mandátumot kapott az elnökségtől arra, hogy minden, a közös indulást eredményező forgatókönyvről tárgyaljon Bajnai Gordonnal.

Az MTI kérdésére hozzátette, az már körvonalazódott, hogy a szocialisták legfeljebb 35 egyéni körzetet adnak át az Együtt-PM szövetségnek, és ezt hétfői nyilatkozatában Bajnai Gordon is elfogadta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.