Szomj és hűs

Így enyhítik a fővárosiak hőségérzetét

A hőségriasztás ideje alatt, szombaton délelőtt 10 órától este 6 óráig jégbehűtött zacskós vizet oszt a Fővárosi Vízművek a Deák téren. Hol találhatunk még enyhülést?

2013.08.03 08:42Havariapress

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) locsolóautói naponta 2-szer 12 órás műszakban locsolják a lakótelepeket és a sűrűn lakott városrészeket, éjszaka pedig az úthálózatot. A strandok egy órával hosszabban tartanak nyitva.

A BKV megrendelésére naponta dél és délután 5 óra között, meghatározott vonalakon és gyakorisággal locsolják a villamossíneket is, a kivetődés megakadályozására. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. kezelésében lévő strandok egy órával meghosszabbított nyitva tartással várják a hűsölni vágyókat, valamint ingyenes vízballonokat helyeznek ki - értesült a HavariaPress.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.