Megkezdődött az újabb országos szúnyoggyérítés

Még mindig túl sok a szúnyog

Csütörtökön megkezdődött az országos szúnyoggyérítés negyedik üteme az árvízzel és belvízzel érintett területeken - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

2013.08.01 18:48MTI

Közleményük szerint a központi szúnyoggyérítés jövő csütörtökig tartó negyedik üteme Budapestet, Békés, Csongrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét, valamint Baja-Mohács, a Tisza-tó, a Dunakanyar, a Csepel-sziget, Dunaújváros, Mosonmagyaróvár, Győr, Komárom, Szekszárd és Csorna térségét érinti.

Ezeken a területeken a következő egy hét alatt 104 ezer hektárnyi területen földi és légi kémiai irtási technológia mellett biológiai kezeléssel is irtják a szúnyogokat - írta az OKF.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.