Sosem lesz vége?

Videó: az ÁNTSZ-nél is leadták a drótot V. Lászlónak

Újabb két gyanúsítottal gyarapodott a tavaly nyáron kirobbant rendőrségi vesztegetési ügy.

2013.07.13 10:15ma.hu

Az „újoncok” közül az egyik az ÁNTSZ dolgozója, ő egy alkalommal figyelmeztethette V. Lászlót, hogy az általa vezetett szórakozóhelyeken ellenőrzés lesz.

A Magyar Nemzetnek a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője azt mondta: a másik gyanúsított a bűnszervezet tagja. Őt azzal gyanúsítják, hogy közreműködött a bűncselekmények elkövetését segítő információk szállításában.

Összesen már 26 gyanúsítottja van a botránynak. Az ügyészség azzal gyanúsítja V. Lászlót, hogy magas rangú tiszteket fizetett le szórakozóhelyei zavartalan működése érdekében. Az eljárásban több főrendőrt is letartóztattak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.