Családoknak, dolgozóknak...

Fidesz: a kormány minden segítséget megad a megerősödéshez

A Fidesz szerint a magyar kormány minden segítséget megad a magyar családoknak, munkavállalóknak és nyugdíjasoknak ahhoz, hogy megerősödjenek.

2013.07.11 17:14MTI

A nagyobbik kormánypárt ezt Burány Sándor szocialista országgyűlési képviselő napközben tartott sajtótájékoztatójára reagálva közölte, amelyen az ellenzéki politikus arról beszélt, hogy a kabinet a hiánycél teljesítése érdekében feláldozott minden mást, így a társadalom túlnyomó többsége rosszabbul él, mint a kormányváltáskor. 

A Fidesz tájékoztatásában hangsúlyozta, a magyar társadalom azokat a terheket cipeli, amit a "baloldal veszélyes és szélsőséges gazdaságpolitikája okozott: brutális államadósságot, devizahiteleket, magas rezsiterheket, legyengült családokat". 

A Gyurcsány-Bajnai-kormány mindig a magyar családokat áldozta fel, soha nem a bankok és a multik extraprofitját - fejtették ki, hozzátéve: baloldal elmélyítette a szegénységet, a béreket magas adókulccsal sújtotta, a gáz árát háromszorosára emelte. 

A kormánypárt szerint a jelenlegi kabinet ezzel szemben a rezsicsökkentéssel, béremelési és foglalkoztatási programokkal, nyugdíjemeléssel, valamint családi adókedvezménnyel segíti a magyar családokat, munkavállalókat és a nyugdíjasokat. Kiemelték a közleményben továbbá, hogy a kormány ezzel egy időben a multik és a bankok extraprofitját áldozta fel az ország talpra állításának érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.