Vadai állításával ellentétben

Fidesz: a választási szabályok tiszták és "igen egyértelműek"

A Fidesz szerint Vadai Ágnes (DK) állításával ellentétben a választási, valamint kampányfinanszírozási szabályok tiszták és "igen egyértelműek".

2013.07.11 13:19MTI

Így reagált a nagyobbik kormánypárt közleményében az ellenzéki politikus csütörtöki sajtótájékoztatójára. Vadai Ágnes arról beszélt: habár már kevesebb mint egy év van a választásokig, a Demokratikus Koalíció (DK) véleménye szerint még mindig nem világos, milyen szabályok szerint lehet majd szavazni 2014-ben. 

A független országgyűlési képviselő írásbeli kérdést intéz emiatt Orbán Viktor kormányfőhöz. A Fidesz közleményében úgy reagált: a választási és a kampányfinanszírozási szabályok igen egyértelműek, "szemben Vadai Ágnes és a maffiabaloldal viselt dolgaival". 

A kormánypárt szerint "igen elgondolkodtató a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány honvédelmi államtitkár asszonyának hangos kiállása a kémkedési ügyben első fokon elítélt Szilvásy György mellett", ahogyan az is, hogy "éppen egy komoly vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja ügyében tettek ellene feljelentést".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.