Beismerő vallomás

Szita-gyilkosság: az elítéltek végezni akarnak magukkal? - VIDEÓ!

Öngyilkossággal fenyegetőzik a Szita Bence meggyilkolása miatt elítélt két férfi. Egyikük elismerte, hogy élve temették el a kisfiút.

2013.07.03 09:21ma.hu
hirdetés

Kertész József és Bogdán József is azt állította a HírTV Riasztás című bűnügyi műsorában, hogy saját kezükkel vetnek véget életüknek, ha jogerősen is tényleges életfogytiglanra ítélik őket.

Az elsőfokú bíróság szerint Bogdán volt az, aki a kisfiút P. Erika megbízásából megkínozta és végül megölte, Kertész pedig végignézte a kegyetlen bűncselekményt, miközben a gödröt ásta. Kertész József elismerte, hogy a 11 éves kisfiút élve temették el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés

Éljünk jól nyugdíjasként is!

https://www.pexels.com/photo/man-and-woman-holding-wine-glasses-1418355/

A sokat hangoztatott öngondoskodás minden, még aktív munkavállaló számára elengedhetetlen. Ugyanis minél korábban kezdünk el bármilyen nyugdíjcélú megtakarítást, annál nyugodtabban tölthetjük a nyugdíjas éveinket.

hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.