Fegyverutánzattal "dolgozott"

Kétszer is kirabolta a lottózót - most előzetesben a fiatalember

A Kaposvári Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a 19 éves fiatalembert, akit kétszer is kirabolt egy balatonlellei lottózót.

2013.07.01 15:20Havariapress

Fegyverutánzattal rabolt ki kétszer egy balatonlellei lottózót egy 19 éves helyi fiatalember. Az első rablást még tavaly augusztusban, a másodikat pedig idén februárban követte el. 

A rendőrség közel egy évig nyomozott az ügyben, míg azonosították, elfogták és őrizetbe vették a fiatalembert. Kihallgatása során mindkét rablást beismerte. 

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezésére a fiatalambert  a Kaposvári Járásbíróság vasárnap előzetes letartóztatásba helyezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.