Minimum 10 százalékkal

Fónagy: a fűtési szezonig ismét csökken gáz és a villamos energia ára

"Legkésőbb a fűtési szezon kezdetéig legalább tíz százalékkal csökkenni fog a gáz és a villamos energia ára."

2013.06.21 20:13MTI
Fónagy János Fotó: MTI

Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára azt mondta: "a kormány elhatározott abban a tekintetben, hogy még 2013 őszén, legkésőbb a fűtési időszak megkezdéséig a villamos energia és a gáz árát további, minimum tíz százalékkal csökkenjen. Erre én megkaptam a kormány utasítását, és végre fogom hajtani."
 
A Fidesz Magyarország jobban teljesít című rendezvénysorozatának pécsi konferenciáján Fónagy János az eddigi rezsicsökkentéssel kapcsolatos intézkedések bemutatása mellett szólt a fejlesztéspolitikáról, az infrastrukturális problémákról és az Ős-Dráva program várható hatásairól is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.