Három új kinevezés

Gazdasági vegyes bizottságok vezetése: Szijjártó már 22-nél tart

Újabb gazdasági vegyes bizottságok élére nevezte ki Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkárt pénteki hatállyal Orbán Viktor miniszterelnök.

2013.06.07 13:38MTI

Az államtitkár sajtófőnökének tájékoztatása szerint Szijjártó Péter ezentúl a magyar-jordán, a magyar-libanoni és a magyar-katari gazdasági vegyes bizottságok elnöki funkcióit is betölti.

A kormány keleti nyitás stratégiájának egyik pillére az arab országokkal folytatott gazdasági együttműködés szorosabbra fűzése, ennek alapján célunk az ezen három országgal való külkereskedelmi forgalmunk növelése is - közölte az MTI-vel Varga Éva.

Szijjártó Péter a három új kinevezéssel már 22 gazdasági vegyes bizottság magyar társelnöki pozícióját tölti be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.