Együtt-PM

Hajú-Bét: viccelődéssel vádolja Hoppál Bajnait

Talán az ő törekvéseinek az eredménye lehet az, hogy a jelenlegi kormány kártalanítja és megsegíti azokat a hajdú-bétes gazdákat, akiket annak idején kisemmiztek és földönfutóvá tettek.

2013.05.13 13:28MTI

A Fidesz kikéri a károsult gazdák és családjaik nevében, hogy Bajnai Gordon egy múlt heti eseményen viccelődött a károsultak helyzetével - jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Hoppál Péter.

A nagyobbik kormánypárt szóvivője emlékeztetett rá: Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetője országjárásának vásárosnaményi állomásán újságírók előtt viccelődve jelentette be, hogy talán az ő törekvései és évtizeddel ezelőtti munkájának az eredménye lehet az, hogy a jelenlegi kormány kártalanítja és megsegíti azokat a Hajdú-Bétes gazdákat, akiket annak idején kisemmiztek és földönfutóvá tettek.

Hoppál Péter szerint ez azt bizonyítja, hogy "Bajnai Gordon naponta képes felülmúlni önmagát is cinizmusban". A Fidesz szerint ennek a politikának nincsen jövője, hiszen "Bajnai Gordon üzleti és politikai munkájában is arra építette a jövőjét, hogy kivasalt mindent az emberekből".

Leszögezte: nem szabad viccelődni azokkal az emberekkel, akiket kisemmiztek, hiszen sokan egész vagyonukat vesztették el és vannak családok, ahol halálesetek is történtek a Hajdú-Bét csődjét követően.

Ezen a viccen egyedül Bajnai Gordon nevethetett és "mekkorákat hahotázhatott akkor is, amikor a megszorító intézkedéseivel egész Magyarországot a porba sújtotta" - fogalmazott Hoppál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.