Zsidó Világkongresszus

Westerwelle: az antiszemitizmus ellen az egész világon fel kell lépni

"Az antiszemitizmusnak nincs helye sem Berlinben, sem Budapesten, sem sehol máshol Európában vagy a világon", ezért mindig határozottan és egységesen fel kell lépni ellene.

2013.05.06 11:08MTI

Guido Westerwelle kiemelte: Európa több mint közös piac vagy közös valuta, értékközösség, amely a demokrácia és a jogállamiság pillérein nyugszik. Minden alkalommal, amikor a közösen vallott európai értékeket fenyegetés éri, "hallatni fogjuk a hangunkat" - közölte.
   
Hangsúlyozta: országa elkötelezett Izrael biztonságának védelme mellett, és azon az állásponton van, hogy Izraelnek joga van az önvédelemhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.