P.-Laborc-ügy

A "maffiabaloldal" válaszára vár a Fidelitas

A Fidelitas választ vár a baloldaltól arra, ki vagy kik adtak megrendelést a magyar maffiának a lejáratások megszervezésére a 2010-es országgyűlési választások előtt.

2013.05.04 15:42MTI

Ágh Péter, a szervezet országos elnöke szombati, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a "maffiabaloldal" erkölcsileg megbukott szereplőinek nincsen helye a közéletben.
 
Az elnök a Képviselői Irodaház melletti parkban tartott sajtótájékoztatóját egy molinó előtt tartotta, melyen az EGYÜTT a Maffiabaloldal felirat volt olvasható Mesterházy Attila MSZP-elnök, P. Tamás vállalkozó, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon korábbi miniszterelnökök fényképe felett. Ágh Péter azt mondta, a magyar emberek jó részével együtt tudni akarják azt is, mit jelent az, hogy Gyurcsány Ferenc szerint Bajnai Gordonnak legalább annyi köze van a P.-Laborc ügyhöz, mint neki, és választ várnak arra is, Bajnai Gordon miért nem tett semmit az ellen, hogy az MSZP rendszeresen együttműködött a magyar maffiavezérekkel. 

Amíg ezeket a kérdéseket nem tisztázzák, nincs erkölcsi alapjuk arra, hogy bárkiről ítéletet mondjanak - fűzte hozzá. 

A Fidelitas elnöke megdöbbentőnek mondta, hogy a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség" az alvilág vezérével lepaktált a 2010-es választások előtt annak érdekében, hogy az akkori ellenzékről lejárató információkat gyűjtsenek. A baloldal az eszközökben nem válogatott - mondta -, hozzátéve: azzal a P. Tamással kötöttek paktumot, akit több gyilkossággal is vádolnak.
 
Forró drót volt az alvilág urai és a szocialisták között, elég volt csengetni a pártból, P. Tamás és körei készséggel szállították a megrendelt információkat, vagy ha nem volt információ, akkor lejárató videókat gyártottak, zsaroltak, megvesztegettek, rágalmaztak, nem volt határ - fogalmazott Ágh Péter. 

Szavai szerint a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség" a piszkos munkát az alvilággal végeztette el, cserébe pedig az igazságszolgáltatás befolyásolását ígérte, ezért a baloldal joggal érdemelte ki a maffiabaloldal nevet.
 
Azt mondta, a szereplők és a módszerek ma is ugyanazok, és ugyanazok készülnek ma is választásra a baloldalon, akik egyszer már lepaktáltak az alvilággal, akik másokat vádoltak és vádolnak alaptalanul. Hozzátette, tudomásuk szerint Bajnai Gordon szombat délután ismét lejárató kampányt akar indítani fideszes politikusok ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.