Vizsgálatot kezdeményezett a baloldal

Trafik - Fidesz: az MSZP a P.-Laborc ügyről akarja elterelni a figyelmet

"A szocialisták a P.-Laborc-ügyről akarják elterelni a figyelmet a trafikokkal kapcsolatos kijelentéseikkel.

2013.05.03 16:24MTI

Így reagált Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője pénteken arra, hogy az MSZP az Állami Számvevőszék (ÁSZ) vizsgálatát kezdeményezte a dohányboltpályázatok ügyében, és annak lezárultáig elhalasztaná a trafiktörvény életbe lépését. 

Zsigó Róbert kijelentette: trafikügyben is mindenkinek joga van arra, hogy vizsgálódjon és ne értsen egyet valamilyen döntéssel, arra viszont nincs joga senkinek, hogy minden megalapozottság nélkül vádaskodjon. 

Szerinte napról napra bebizonyosodik, hogy kétségbe van esve a baloldal, ezért különféle ügyeket kreál annak érdekében, hogy elterelje a figyelmet a P.-Laborc ügyről. 

Úgy fogalmazott: a "maffiabaloldalnak" nincs alapja arra, hogy erkölcsi ítéletet mondjon bármilyen dologról. Hangsúlyozta: a trafikokkal kapcsolatban nyílt és törvényes eljárásban születtek döntések, mindenki ismerhette az elbírálás feltételeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.