Nagyböjt

Jótékonyság: 150 tonna élelmiszert gyűjtöttek a katolikusok

Mintegy 150 tonna élelmiszer gyűlt össze a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia által meghirdetett nagyböjti élelmiszergyűjtési akcióban az egyházmegyék plébániáin.

2013.03.27 17:21MTI

Az adományokat a napokban osztották szét a plébániai karitászcsoportok. A plébániákon megmaradó adományokat az egyházmegyei karitászközpontok összegyűjtötték, ajándékcsomagokat állítottak össze és szétosztották a nehéz sorban lévő családoknak - közölte a Katolikus Karitász szerdán az MTI-vel.

Az átlagosan 10 kilogrammos csomagokban liszt, olaj, rizs, cukor, tészta, konzervek, tea és édesség található. Az ajándékcsomagokat több helyen kiegészítették húsvéti apróságokkal a gyermekek számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.