Hivatalból

A médiatanács elindította a szerződéskötést a Klubrádióval

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa szerdán elindította a szerződéskötést a Klubrádióval, miután az adó megkapta azt a határozatot, amelyben nyertesnek ítélik a fővárosi 95,3 MHz-re kiírt pályázaton.

2013.03.20 18:15MTI

A Klubrádiót működtető üzleti vállalkozás tulajdonosa szerdán hivatalosan kézhez kapta a Budapest 95,3 MHz körzeti kereskedelmi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására kiírt pályázati eljárásban meghozott nyertességéről szóló határozatot - közölték.

A médiatanács ezzel egy időben hivatalból eljárást indított a médiaszolgáltatási szerződés megkötése érdekében. A pályázó - a megszokott hivatalos eljárási rend szerint - a szerződés megkötésével kapcsolatos részletekbe, az eljárás során keletkezett iratokba betekinthet, azokról másolatot, kivonatot készíthet - olvasható a közleményben.

Emlékeztetnek továbbá arra is, hogy a szerződéskötésre a jogszabály alapján 45 napon belül kerülhet sor a vállalkozás által benyújtott pályázatban foglalt tartalommal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.