Az áramszolgáltatás helyreállítását

Tíz lánctalpassal segít a honvédség Szabolcsban

A Magyar Honvédség (MH) már tíz lánctalpas harcjárművével segít az áramszolgáltatás helyreállításában Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

2013.03.18 15:09MTI

 Az MH 5. Bocskai István Lövészdandárának parancsnoka elmondta, hogy a megyei védelmi bizottság és a katasztrófavédelem felkérése alapján a járművek a megye teljes területén hajtanak végre munkálatokat.
   
A lánctalpasokkal elsődlegesen az áramszolgáltató szakembereit és a szükséges anyagokat szállítják a nehezen megközelíthető helyekre, hogy minél hamarabb legyen áram az összes fogyasztónál - ismertette a dandártábornok.
   
A honvédség addig biztosítja ezen eszközöket, ameddig szükséges - tette hozzá Böröndi Gábor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.