Menekítenek

Az M1-esről Bábolnánál az 1-es főútra menekítik az autósokat

A járművek Győrig rendőri felvezetéssel közlekednek, ahol visszatérhetnek az M1-esre és folytathatják útjukat Ausztria felé. Ezzel kikerülhetők az autópályán még jelenleg is meglévő hótorlaszok.

2013.03.15 21:06MTI

Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldaláról Bábolnánál a készenléti egységek munkatársainak segítségével az 1-es főútra terelik a másfél napja hóban rekedt kamionokat és személyautókat - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense péntek este az MTI-t. Léber Gabriella elmondta: a járművek Győrig rendőri felvezetéssel közlekednek, ahol visszatérhetnek az M1-esre és folytathatják útjukat Ausztria felé.

Ezzel kikerülhetők az autópályán még jelenleg is meglévő hótorlaszok. Az 1-es főút ismét járható Győr felé, és felszabadult az Ács és Komárom közti útszakasz is. A Komáromi Rendőrkapitányság kéri azokat, akiknek a 13-as főúton vagy az 1-es út komáromi szakaszán vesztegel a járművük, jelentkezzenek, hogy autójukat, illetve tehergépkocsijukat el lehessen szállítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.