Utána viszont igen

Nem volt szükség rendőri beavatkozásra a Jobbik rendezvényén

A Jobbik szombati tüntetéses felvonulásán nem volt szükség rendőri intézkedésre, ugyanakkor a rendezvényt követően, annak helyszínétől távolabb összesen kilenc emberrel szemben intézkedtek.

2013.03.09 16:22MTI

Kovács Viktória, a BRFK szóvivője elmondta: a XIV. kerületi Utász utcában hét embert vontak ellenőrzés alá, akikkel közölték, hogy ellenük, ruházatuk miatt, feloszlatott társadalmi szervezetben való részvétel okán szabálysértési feljelentést tesznek. 

Ugyancsak a XIV. kerületben, a Hungária körút és a Tábornok utca kereszteződésében két emberrel szemben a közúti közlekedés szabályainak megsértése miatt intézkedtek, amiért a piros jelzés ellenére átmentek az úton. 

A Jobbik az MSZP, illetve a román kormányfő magyarországi látogatása ellen tartott tüntetéses felvonulást Budapesten. A rendőrség a rendezvény elején több, rendezetten felálló, zászlót tartó, fekete ruhás, hímzett oroszlános címert viselő résztvevőt felszólított, hogy fordítsák ki a kabátjukat.

Fotó: MTI


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.