Tüntetés volt a tervezett alkotmánymódosítás ellen

Kósa: már bemutatkozott az Együtt 2014 párt a Fidesz-székháznál

"Az Együtt 2014 párt és hívei már csütörtökön színre léptek a Fidesz budapesti, Lendvay utcai székházánál."

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.03.08 14:09MTI
Kattintson a képre! >>>

Így kommentálta a kormánypárt ügyvezető alelnöke a választói mozgalomként létrejött Együtt 2014 pénteken bejelentett párttá alakulását. Kósa Lajos a Fidesz-székháznál - ahol csütörtökön tüntetés volt a tervezett alkotmánymódosítás ellen - tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: "a bemutatkozás megvolt, most már a párt is megvan hozzá". A Fidesz a szélsőjobboldali radikalizmust és a baloldali, liberális erőszakot is elutasítja - tette hozzá.
   
Azzal kapcsolatban, hogy az Együtt 2014 szövetséget köt az LMP szétválásával létrejött Párbeszéd Magyarországért párttal, a Fidesz alelnöke úgy fogalmazott: "az LMP-s szakadárok" önmagukat cáfolják, mert éppen ők bizonyítják be, hogy egyáltalán nem más az általuk képviselt politika, hiszen míg a 2010-es választás előtt Bajnai Gordon kormányát akarták leváltani, addig most "összeállnak" vele.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.