Orbán állítsa le a tanácsadóit!

MSZP: "rezzenéstelen arccal hazudnak" naponta a fideszesek

Az MSZP felszólítja Orbán Viktort, hogy azonnal állítsa le azokat a kommunikációs tanácsadóit, akik a megrendelésére hazugságokkal és gyűlölettel árasztották el Magyarországot.

2013.03.06 18:00MTI

Török Zsolt, az ellenzéki párt szóvivője az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményben azt kéri, hogy a miniszterelnök azonnali hatállyal menessze George E. Birnbaumot és Arthur Finkelsteint, "a gyűlöletkampányok nemzetközi nagymestereit, akik láthatóan csak a zsigeri indulatok korbácsolásához, a zavarkeltéshez, a hazugságok nagyipari terjesztéséhez és a félelemkeltéshez értenek".

Mint írta, a Fidesz politikusai naponta állnak ki a nyilvánosság elé, majd rezzenéstelen arccal hazudnak az emberek szemébe - fogalmaz Török Zsolt közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.