Új képzési formák

Hárman pályáznak a győri egyetem élére

Hárman indultak a győri Széchenyi István Egyetem rektori tisztségére kiírt pályázaton. Az intézmény szenátusa március 4-én dönti el, melyiküket támogatja.

2013.02.21 09:09MTI

A Kisalföld csütörtöki számában közölte, hogy Földesi Péternek, a logisztikai és szállítmányozási tanszék vezetőjének pályázatából a minősített oktatók arányának emelését és a folyamatok racionalizálását, Józsa Lászlónak, a gazdaságtudományi kar rektorának munkájából pedig a külföldi hallgatók arányának fél évtized alatt nyolc-tíz százalékra növelését emelte ki.
   
Rechnitzer János általános rektorhelyettes koncepciója a cikk szerint az új képzési formák - így az online kurzusok - térnyerését, a minősített oktatók számának, ezen keresztül pedig a pályázati forrásoknak a bővülését helyezi előtérbe, és a mainál ő is szélesebb körben építene az idegen nyelvű képzésekre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.