Országgyűlés

Szili: felelősséggel tartozunk utódainkért

Az, hogy a Nemzeti Fenntartható Fejlődés Keretstratégiáról szóló határozati javaslat a parlament elé került, annak a felismerését jelzi, hogy felelősséggel tartozunk az utódainkért és védelmeznünk kell az utánunk következő generációk életfeltételeit.

2013.02.19 12:05MTI

Szili Katalin független képviselő hozzátette, hogy a keretstratégia bemutatja a nemzeti erőforrások állapotát, rögzíti a jövőt "felélő" folyamatokat, bemutatja a szükséges irányokat és intézményrendszereket, miközben hosszú távra szól, ugyanis a 2012-2024 közötti időszakot öleli fel. 

A stratégiáról szóló javaslatot négypárti támogatással nyújtották be, előterjesztője a független Szili Katalin mellett a KDNP-s Nagy Andor, a fideszes Ékes József, az MSZP-s Tóbiás József és a jobbikos Varga Géza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.