Az Emmiben zajló átalakítások

Minisztériumot vált az államtitkár?

Kovács Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) társadalmi kapcsolatokért felelős jelenlegi államtitkára elfogadta Balog Zoltán miniszter felkérését, így a jövőben ő lesz az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára,

2013.02.14 08:10Havariapress

A kabinet egyik tagja már a hét elején arról tájékoztatta a Magyar Nemzet munkatársát, hogy az Emmiben zajló átalakítások kapcsán korábban Kovács Zoltánt is megkereste a csúcstárca vezetője, de akkor még nem volt biztos, hogy a korábban a kormányzati kommunikációt is irányító politikus munkahelyet vált. Tegnap azonban már minisztériumi forrásból is megerősítették a Magyar Nemzet hírét, amelyet várhatóan - a többi személyi változáshoz hasonlóan - Balog Zoltán pénteki lovasberényi sajtótájékoztatóján ismertet majd.

Kovács Zoltán most éppen annak az államtitkárságnak a vezetését vállalta el az Emmiben, amely korábban - még a KIM alá rendelve - éppen Balog Zoltán irányítása alatt állt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.