Korábban a házelnök fogadta őket

Semjén Zsolt fogadta az Európai Zsidó Parlament vezető tisztségviselőit

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes hivatalában fogadta az Európai Zsidó Parlament magyarországi látogatáson tartózkodó vezető tisztségviselőit csütörtökön.

2013.01.17 18:23MTI

A kormányfő egyházi nemzetközi kapcsolatokért is felelős helyettese megbeszélést folytatott a Joel Rubinfeld, az Európai Zsidó Parlament társelnöke vezette delegációval, amelynek mások mellett tagja Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija - olvasható a Miniszterelnöki Sajtóiroda közleményében. 

Korábban Kövér László az Országgyűlés elnöke fogadta hivatalos látogatáson az Európai Zsidó Parlament, az Európai Zsidó Unió, az EMIH és a Tett és Védelem Alapítvány küldöttségét - tájékoztatta az EMIH csütörtökön az MTI-t. Közlésük szerint a szerdai találkozón a gyűlöletbeszéd, a közösség elleni izgatás és az uszítás törvényi tényállásainak és a bírósági gyakorlatnak az összetett problémája is szóba került. A szervezetek képviselői Répássy Róberttel, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkárával is egyeztettek a kérdésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.