Százmillió dollárért

Eladó a meggyilkolt Gianni Versace miami villája

Százmillió dollárért kínálják megvételre a néhai Gianni Versace miami villáját, amelynek bejárati lépcsőjén az olasz divatcézárt egy ámokfutó férfiprostituált 1997-ben agyonlőtte.

2013.01.06 22:30MTI

A 2000 négyzetméteres, Casa Casuarini nevű ingatlanhoz egyebek közt egy 17 méteres, részben aranyozott mozaikkal kirakott úszómedence, drága olasz bútorok, saját szálloda és étterem tartozik - írta a The New York Times című amerikai lap.

Versace 1992-ben vásárolta a luxusingatlant, amelyben haláláig lakott. A 16. századi olasz palazzók stílusában emelt ingatlanegyüttest 2000-ben egy amerikai távközlési vállalkozó 19 millió dollár készpénzért vásárolta meg az örökösöktől.

A Versace-villáért most kért ár kétszeresen meghaladja az eddigi legmagasabb árat, amelyet egy miami ingatlanért adtak, noha az eladó máris 25 millió dollárt engedett az eredetileg remélt összegből. A kedvezmény valószínűleg azzal függ össze, hogy egy jelzáloghitellel kapcsolatos jogvita nehezíti az eladást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.