Csillagászati áron

Képekkel! 125 millió dollárért eladó a Versace-villa Miamiban

Csillagászati áron, 125 millió dollárért eladó Miamiban Gianni Versace néhai olasz divatcézár villája, az az épület, amelyben gyilkosai végeztek a tervezővel.

2012.06.09 14:32MTI

A Casa Casuarina nevű villát pénteken hirdették meg kezelői. Az 1930-ban épült házban tíz háló- és 11 fürdőszoba található, a kertben van egy 16 méteres, mozaikkal kirakott úszómedence, amelynek peremét 24 karátos arannyal rakták ki. A 6100 négyzetméteres luxus ingatlant freskók, szobrok és falfestmények díszítik.

Gianni Versacét 1997-ben lőtték le otthonában. A villát 10 millió dollárért 1992-ben vásárolta az olasz divatmogul, majd hozzávetőleg 33 millió dollárért kibővítette részben saját terveire hagyatkozva.

Turisták a mai napig fotókat készítenek a házról, amely megőrizte a Versace által megálmodott dizájnt.

A házat mostani tulajdonosa, Peter Loftin 2009-ben vette meg, hotelt és éttermet alakított ki benne.

A képeket itt megnézheti! >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.