A múlt héten buktatta meg...

Ha Monti a jobbközép jelöltje lesz, Berlusconi visszalép

Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök kijelentette szerdán, hogy kész visszalépni a választásokon való indulástól, ha Mario Monti vállalja a jobbközép jelöltségét.

2012.12.12 19:40MTI

"Ha Monti kormányfő-jelöltként a jobbközép élére áll, én teszek egy lépést hátra, és a pártommal fogok foglalkozni" - mondta a politikus Rómában, egyik barátja könyvbemutatóján. Hozzátette ugyanakkor, hogy "e pillanatban még jelölt a Chigi-palotába".

Monti válságkezelő szakértői kormányát Berlusconi buktatta meg a múlt héten, amikor pártja, a jobbközép Szabadság Népe megvonta bizalmát tőle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.