Az újbudai Szent Margit gimnáziumban

A Családbarát Médiáért - díj átadási ünnepsége

Családbarát Médiáért-díjat kapott a Nők Lapja két munkatársa a Média a Családért Alapítvány és a Képmás magazin családbarát újságírást értékelő díjátadó ünnepségén kedden. A különdíjasok és a közönségdíjasok között van a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) két rádiós munkatársa is.

2012.12.04 19:16MTI

Az újbudai Szent Margit gimnáziumban tartott ünnepségen a Képmás magazin szerkesztősége által alapított fődíjat Soltész Miklós szociális államtitkártól Hulej Emese újságíró és Falus Kriszta fotós, a Nők Lapja munkatársai vehették át a Sérült kislány egy egészséges családban című munkájukért.
   
A Gyerekbarát közgondolkodásért különdíjat - megosztva - Farkas Erika, a Kossuth Rádió A hely című műsorának munkatársa, valamint Sződy Judit, a Kismama magazin újságírója kapta Az anyaméhtől az iskoláig című írásáért.
   
A közönségdíjat Keresztes Ilona, a Kossuth Rádió munkatársa (Vendég a háznál című műsor) vehette át a Levél egy születendő kistestvérhez című riportjáért. Keresztes Ilonának Az élet védelméért elnevezéssel különdíjat adományozott a Jézus Szíve Társasága is.
   
A díjat azok az újságírók kaphatják meg, akik sokat tesznek azért, hogy a család mint érték jelenjen meg a médiában. A díjat 2007 óta már félszázan kapták meg. Az idén a díjazottakat tíz jelölt közül választotta ki a szakmai zsűri.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.