A NAÜ kérte fel

Martonyi János lesz a Nemzetközi Nukleáris Védettségi Konferencia elnöke

Martonyi János külügyminisztert kérte fel a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség (NAÜ) főigazgatója a 2013-as Nemzetközi Nukleáris Védettségi Konferencia elnökének.

2012.11.30 19:57MTI

A tájékoztatás szerint Jukija Amano főigazgató ezt a NAÜ kormányzó tanácsának ülésén jelentette be. Martonyi János jelezte, hogy elvállalja a 2013 júniusában, Bécsben megrendezendő konferencia elnöki tisztét.
   
A közleményben a konferenciát a nukleáris anyagok és létesítmények védettsége terén folytatott nemzetközi együttműködés fontos állomásának nevezték. Azt írták, a felkérés bizonyítja Magyarország kiemelkedő nukleáris szakértelmének, illetve az ország által a NAÜ keretében folytatott szakmai tevékenység nemzetközi elismertségét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.