Nem tetszik neki

Tarlós: az Ab döntése után ismét megtelhetnek az aluljárók

Tiszteletben tartja az Alkotmánybíróság (Ab) hajléktalanokat érintő döntését a főpolgármester, ugyanakkor kijelentette: a testület "akarva-akaratlanul" lehetővé tette, hogy hajléktalanok tömegei lakhassanak a közcélú aluljárókban.

2012.11.15 05:47MTI

Tarlós István szerint az Ab-határozat visszahozhatja a 2010 előtti időket, amikor a fedél nélkülieknek "az akkori liberális felfogás szerint elidegeníthetetlen joguk volt szabadon megfagyni, meghalni" - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek.

Álláspontja szerint Budapest jelentős sikereket ért el a hajléktalanellátás területén, egyes "jogvédők" mégis bocsánatkérést várnak tőlük, holott "emberéleteket mentettek meg". Ezen minden döntéshozónak el kellene gondolkodnia - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.